Valitse sivu

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 21.05.2018. Viimeisin muutos 24.05.2018.

Rekisterinpitäjä

Verkkokauppamme https://verkkomarket.com. Verkkokaupan hallinnoija on RM Rakennusmarket OY. Topeeka 32 / 61800 Kauhajoki. Y-Tunnus: 0414854-7.

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

info(at)verkkomarket.com / Juha-Mäki Filppula / juha@rakennusmarket.fi / 0400-667266

Rekisterin nimi

Yrityksen asiakasrekisteri, markkinointirekisteri, verkkopalvelun käyttäjärekisteri.

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen), sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena, rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde).Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. tilausta tehtäessä kassalta, www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Seuraavat tiedot kerätään ja nämä ovat välttämättömiä jotta voimme vastaanottaa tilauksen asiakkaalta ja toimittaa paketin perille.

  • Yhteystiedot, nimi, postiosoite, toimitusosoite (jos se eroaa postiosoitteesta), puhelinnumero, sähköpostiosoite.
  • Rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, salasana (emme näe asiakkaan salasanaa, se on suojattu)
  • Käyttäjän antamat profilointi- ja kiinnostustiedot
  • Sivuston ja palveluidemme käyttöä ja käyttäjän asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten maksuyhteystiedot, maksukorttitiedot tai pankkitilitiedot, asiakaspalautetiedot, tilaustiedot
  • Suoramarkkinointilupiin tai –kieltoihin liittyvät tiedot
  • Mahdolliset muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Yhteydenottolomakkeet

Yhteydenottolomakkeen kautta tulevia tietoja käytetään luottamuksellisesti asiakkaan ja verkkokauppamme väliseen kommunikointiin.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Sivumme käyttävät Google Analytics evästeitä. Tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen omille palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n alueen ulkopuolella. Näihin sovellettaan silloin paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen linkeistä Google Analytics privacy overview ja Opt out of Google Analytics tracking

Analytiikka evästeemme keräävät tietoa siitä miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme esimerkiksi eniten käydyt sivut, virheviestit, mitä tuotetta on eniten katseltu, mitä tuotetta on eniten ostettu. Nämä evästeet eivät kerää tietoja joista voisi käyttäjän tunnistaa vaan ovat anonyymejä ja käytetään vain sivustomme toimivuuden parantamiseksi.

Sivustomme käyttää myös Facebookin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella.

Kenelle jaamme tietosi

Saatamme luovuttaa tietojasi välttämättömille kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Tietosi edelleenohjautuvat myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle. Tietoja käytetään myös kolmansie osapuolten kanssa analytiikkatarkoituksiin. Tieto on täysin anonyymiä mahdollisuuksien mukaan. Tarvittaessa tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille, informoimme myös tällöin asiakasta jos se on lain puitteissa mahdollista.

  • Analytiikka- ja tilastointikumppanit mm. Google Analytics.
  • Sähköpostimarkkinointikumppaneille, jos asiakas on sallinut tämän.
  • Kuljetusliikkeet Posti ja Matkahuolto.
  • Maksunvälittäjät ostosta maksaessa kortilla.
  • Luotonmyöntäjälle kun valitset laskun/osamaksun.
  • Laskuoperaattorille kun valitset laskun.
  • SMS-kumppanit, kun tekstiviestien lähetys on sallittu.
  • Tuotteen toimittajalle, kun tuote on suoratoimitettava.
  • Perintäyhtiölle, jos laskut erääntyvät tai siirtyvät perintään.
  • Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli tilaat verkkokaupastamme tuotteen/tuotteita ja annat meille maksamista ja toimitusta varten tietosi nämä tiedot säilyvät järjestelmässämme toistaiseksi.

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Omat yhteystietosi

Käyttäjän itse antamat tiedot kuten nimitiedot, sähköposti, puhelin ja osoitetiedot, jotta tilaus voidaan toimittaa oikealle henkilölle oikeaan osoitteeseen ja henkilöön saadaan tarvittaessa yhteys. Maksutiedot. Henkilötunnus tarvitaan jos tehdään lasku/osamaksu -kauppaa. Kauppamme käytöstä kerätty tieto mm. ostoshistoria tilatut tuotteet ja hinnat, toimitustiedot kuten toimitustapa ja aika, tuotearvostelut, verkkokaupan käyttö- sekä selaustiedot ja päätelaitteen tunnistetiedot. Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi verkkokauppamme kautta sillä ilman niitä tuotteita ei voida maksaa/toimittaa.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Linkit kolmansien osapuolien sivuille

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. Emme vastaa tällaisten kolmansien osapuolien sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä vaan he huolehtivat tästä itse.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Kaikki tiedot säilytetään Suomessa.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme ilmoittamatta siitä sivustolla. Suosittelemme että tutustut tietosuojaselosteemme säännöllisesti.

Vastuu

Emme ole vastuussa käyttäjän yhteyksien turvallisuudesta verkkokauppaamme. Emme ole vastuussa myöskään palvelun, sivustomme tai niiden sisällön tietojen ajankohtaisuudesta, tarkkuudesta, häiriöistä, vioista (mm. virukset),

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Mikäli järjestelmäämme kohdistuu sellainen tietomurto jolle emme voi mitään kaikista suojauksista huolimatta tiedotamme sinua tapahtuneesta mahdollisimman pian.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!