Valitse sivu

Verkkomarket.com

Tässä sijaitsee myymälämme sekä verkkomarket.comin varasto ja asiakaspalvelupiste.

 

Verkkomarket.com – Palveleva nettikauppasi.

Verkkomarket.com on vuonna 2016 perustettu kotimainen verkkokauppa, jonka tarjontaan kuuluu vähän kaikenmoista aina rakentamisesta vapaa-ajan tuotteisiin. Tuotevalikoimamme on laaja ja se muuttuu joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Kehitämme jatkuvasti verkkokauppaamme ja panostamme siihen, että ostaminen verkkokaupasta olisi mahdollisimman mukavaa, sujuvaa sekä turvallista. Pyrimme myös pitämään hinnat aina kohtuullisina. Verkkokauppamme ”asustelee” kotimaisella laadukkaalla ja turvallisella viestintäviraston vaatimukset täyttävällä palvelimella. Maksuliikenne kulkee suojatun SSL-yhteyden kautta ja tästä vastaa kotimainen Checkout.fi joka on osa OP-ryhmää.

Vastaamme kaikista myymistämme tuotteista ja lisäksi monilla tuotteilla on vielä valmistajan/maahantuojan myöntämä takuu. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen on meillä käytössä 14 päivän vaihto- ja palatutusoikeus. Tarjoamme myös ilmaisen asiakaspalautuksen.

Verkkomarket.com on RM Rakennusmarket Oy:n hallinnoima verkkokauppa joka toimii kivijalkamyymälän rinnalla. Rakennusmarket taas on rakentajan ja teollisuuden tavaratalo joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella ja jolla on pitkät perinteet jo vuodesta 1968 asti sekä vankka jalansija markkinoilla. Palvelualtis ja asiantunteva henkilökuntamme opastaa asiakasta tarvittaessa valitsemaan parhaat vaihtoehdot aina perustuksista piipunhattuun saakka.

Asiointi on nettikaupassamme on helppoa, koska se ei ole rajoitettu kellon aikaan tai päivään ja saat tilattua tavaran ilman jonotusta. Myymälässämme asiointi on myös helppoa hyvien parkkipaikkojen ansiosta ja isommatkin tavaraerät on helppo lastata kyytiin lastauslaituriltamme.

 

 

 

 

 

Yritystiedot

RM Rakennusmarket OY
Y-tunnus: 0414854-7
Topeeka 32, 61800 Kauhajoki
0104203540
info@verkkomarket.com
Kotisivut: www.rakennusmarket.fi