Valitse sivu

Verkkomarket.com toimitustavat

Toimitamme paketit pääsääntöisesti Postilla ja Matkahuollolla. Erikseen sovittuna on myös mahdollista toimittaa suurempia Postin Rahtipalvelulla. Yrityksien kanssa voimme sopia toimituksista erikseen. Tuotteita voi myös noutaa myymälästämme.

Nouto Postista

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys.

Nouto Postin automaatista

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys

Posti kotiinkuljetus

Posti kuljettaa tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä. Soitamme ja sovimme sinulle sopivimman toimitusajankohdan.

Toimitus päiväpostin mukana

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä postilaatikkoon/luukkuun tai lähimpään postiin, jos liian kookas.

Nouto Matkahuollosta

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

 

 

 

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteestä

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

 

 

 

 

Toimitus kotiovellesi

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

 

Nouto myymälästä

Jos haluat noutaa myymälästä, soita meille ja saat hakea tuotteen noutohyllystämme.