Valitse sivu

Verkkomarket.comin Yritysmyynti

Tule tiliasiakkaaksi ja saat etuja!

Verkkomarket.com yritysasiakkuus lyhyesti
Meiltä ostaminen on sujuvaa ja yksinkertaista. Verkkokauppaamme ei ole pakko rekisteröityä ostaakseen jotain. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tehdä ostoksia verkkokaupastamme laskulla taikka osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kuluttajaverkkokaupan tapaan yritysasiakkaat voivat ostohetkellä valita maksutavat ja maksuehdot. Collector laskulla maksuaikaa jopa 30 päivää ja osamaksulla tarjoamme yritysasiakkaille jopa 36kk maksuajan.

Asiakkaiksi myös vastaperustettuja yrityksiä
Yrityksen nimenkirjoittajat voivat toimia henkilökohtaisina takaajina, jolloin myös pienet ja vastaperustetut yritykset voivat ostaa laskulla tai osamaksulla, mikä ei suinkaan ole itsestäänselvyys. Prosessi on täysin automatisoitu, ja allekirjoittaminen tapahtuu mobiilipankkitunnuksilla.

Collector Lasku ja Osamaksu
Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden ostaa laskulla / osamaksulla sekä vähintään 20-vuotiaille yksityishenkilöille että yrityksille Suomessa.

  • Lasku on nopea ja turvallinen maksutapa.
  • Saat lisää maksuaikaa.
  • Maksat vasta kun olet saanut tuotteesi.
  • Palvelun käyttö edellyttää Tupas tunnistautumista.
  • Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk.

Kuinka laskulle ostaminen tapahtuu verkkokaupassamme?
Osta normaalisti ja täytät tarvittavat tiedot kassalla. Täältä voit valita yrityksellesi mieluisan maksutavan monien joukosta, mutta valitaksesi laskun tai osamaksun yritykselle valitse maksutavaksi Collector lasku/osamaksutapaTämän jälkeen valitset oletko yksityis vai yritysasiakas. Yritysasiakasta pyydetään täyttämään y-tunnus ja vahvistaakseen oston tulee ostajan lopuksi tunnistautua verkkopankkitunnuksillaan jolla vahvistetaan se että kyseessä on valtuutettu ostaja. Tämän jälkeen lasku toimitetaan normaalisti yritykselle ja toimitamme tuotteet mahd.pian tilauksen jälkeen.