Valitse sivu

Riistakamerat

Löydät verkkokaupastamme huippusuositut ja laadukkaat Burrel riistakamerat. Riistakamera valikoimastamme löydät edullisempia tallentavia malleja sekä parempia lähettäviä riistakamera malleja. Burrel riistakamerat ovat pärjänneet hyvin erilaisissa testeissä mm. tekniikanmaailman testivoitto. Olemme myös testanneet riistakameroiden toimivuuttaa suomen ankarassa talvessa ja saaneet aikaiseksi selkeitä kuvia jopa -40 asteen pakkasessa. Burrelin kamerat ovat myös varustettu selkeällä näytöllä ja valikosta voit aktivoida suomenkielen. Mukana toimitetaan aina suomenkieliset ohjeet ja vakiona riistakameroihin sisältyy myös remmikiinnike.

Perus tallentava riistakamera soveltuu hyvin kun sinun ei tarvitse niin aktiivisesti seurata tapahtumia ja lähettävä riistakamera taas on kätevä koska saat kuvat nopeasti sähköpostiisi tai paremmissa malleissa voit jopa käyttää etänä kameraa. Sopii hyvin metsälle riistan valvontaan, kotiin, mökille taikka muuhun kiinteistön valvontaan. Muista aina jos käytät riistakameraa pihapiirilläsi yms niin paikalta pitää löytyä ”Alueella tallentava kameravalvonta” kyltti.

Valikoimassamme on myös paljon erimoisia riistakameratarvikkeita paristoja, muistikortteja yms.

Jos tarvitset neuvoa mikä kamera olisi hyvä, mitä virtalähdettä käyttäisit yms niin soita meille 010-4203540 ja yritämme auttaa parhaan mukaan.